Engångsavgift
Ingen
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
Ingen

Omsorgsportalen.se | Trygg och självständig vardag med digitala omsorgstjänster - för äldre, funktionsvarierade och anhöriga.

sappa_pngHar du eller någon anhörig till dig ökat behov av omsorg, men vill kunna bo kvar tryggt och självständigt hemma? Besök Omsorgsportalen – digitala omsorgstjänster för dina behov och utifrån just din situation. Klicka här för att se alla våra tjänster och hitta en som passar dina behov.

På Omsorgsportalen finner du alltifrån tjänster som möjliggör tillsyn för en anhörig till enklare påminnelsestöd för den boende. Det kan vara för dig som är äldre, för dig med funktionsvariation eller dig som anhörig.

Enkelt att beställa, enkelt att använda
Omsorgsportalen erbjuder mängder av tjänster till hemmet som förenklar och säkrar upp din vardag med det du behöver. Du behöver varken mobil, dator eller internet för att nyttja många av tjänsterna.

Exempel på tjänster är:
• Spisvakt som stänger av spisen innan olyckan är framme.
• Påminnelsestöd för den som lätt glömmer.
• Trygghetslarm och tillsynstjänster kopplade till anhörig, vän, granne eller larmcentral.

Tjänsterna kan beställas av både dig som boende eller dig som anhörig på distans. Välfärdsbredband är inkluderat i alla startpaket och finns uppkopplat för dig som är ansluten till stadsnätet.

Varför Sappa?
För oss på Sappa är kundupplevelsen det viktiga. Vi vill vara Sveriges kundvänligaste företag. Vi är därför speciellt stolta över vårt kundlojalitetscenter som har branschens mest generösa öppettider. Vi finns på plats för våra kunder alla dagar, året om.

Så här beställer du
Beställ enkelt dina omsorgstjänster på Omsorgsportalen.se. Där knappar du in din adress och ser om du har tillgång till tjänsterna. Du kan också ringa till oss på 0774–444 744 eller mejla till .

Ta mig till Omsorgsportalen!

Denna information tillhandahålls av Sappa Denna information tillhandahålls av Sappa

Om Sappa

Upptäck Sveriges kundvänligaste företag!