3 589 kr/mån ex. moms
Engångsavgift
Ingen
Bindningstid
12 månader
Uppsägningstid
3 månader

Bredband i världsklass

BahnhofLogoLongBahnhof är en av Sveriges största internetoperatörer – nu med över 400 000 nöjda kunder! Som kund hos blir ni anslutna till landets modernaste bredbandsnät med supersnabb, driftsäker och stabil access till resten av internet.

Mycket mer än bredband
Vi har tjänsterna som passar ditt företag. Allt från Wifi på kontoret och företagstelefoni till gedigna säkerhetslösningar och backup. Läs mer om hur vi kan hjälpa er på bahnhof.se/ftg

Sveriges modernaste datacenter och molntjänster
I våra datacenter erbjuder vi både traditionell colocation och moderna molntjänster med allt från enklare virtuella servrar till hela virtuella datacenter. Våra molntjänster bygger på de senaste virtualiseringsteknologierna och du kan vara trygg med att all data lagras på svensk mark och lyder helt under svensk lag. Allt driftas i datacenter som har miljömärkningen Triple Green, med återvunnen värme och miljömärkt el.

Internet med sekretess
Bahnhof står på din sida i alla frågor som rör integritet och yttrandefrihet på internet. Det ger dig som kund en unik bredbandsleverantör som bryr sig om dig på alla nivåer.
Denna information tillhandahålls av Bahnhof Denna information tillhandahålls av Bahnhof
pdf Terms and conditions
Storlek: 221 Kb

Om Bahnhof

Bahnhof är idag en av Sveriges största Internetoperatörer i Öppna Stadsnät med ett fibernät som förgrenar sig mellan ett hundratal nordiska städer. Vi erbjuder kompletta Internetlösningar till företag i alla storlekar.