32 kr/mån ex. moms
Engångsavgift
Ingen
Bindningstid
Ingen
Uppsägningstid
1 månad

ESET Smart Security

Bitcom-LoggaAntivirus, Antispionprogram, Avancerad minnesgenomsökning, Utökat skydd för webbläsare och dokumentläsare, Social Media Scanner - Skydd för Facebook och Twitter, Genomsökning av USB-minnen och externa hårddiskar, Spamskydd, Brandvägg, Stöldskydd, Föräldrakontroll

Som du redan kanske känner till så blir elaka virus, maskar och trojaner bara fler och fler samtidigt som hoten mot din dator ökar i takt med antalet nya datorer, som för varje dag kopplas upp mot Internet.

Detta paket ger dig ett mycket kraftfullt skydd oavsett om hoten kommer från Internet, e-post CD-skivor eller disketter.

Produkten har hög användarvänlighet och tillförlitlighet samt bygger på den senaste säkerhetsteknologin. I tjänsten ingår automatisk uppdatering till den senaste programvaran samt att vår tekniska support kan hjälpa dig, om det trots allt skulle uppstå problem.

För 10 kr tillägg, så fungerar denna säkerhet på upp till 3 datorer!
(Priset blir då total 40 kr/månad)

Läs mer på:
bredband.bitcom.se...
Denna information tillhandahålls av Bitcom Denna information tillhandahålls av Bitcom

Om Bitcom

Bitcom - För dig som värdesätter personligt bemötande och support tillsammans med ett stabilt och kraftfullt bredband så är Bitcom ett riktigt bra val. Hos oss får du alltid den hjälp du behöver oavsett om det gäller bredbandstjänster, support eller hårdvara.
#inlineditbutton