Hoppa direkt till innehåll
SJÖMARKEN NORR

Passa på att ansluta dig innan prisjusteringen 1 mars 2024!

Vill du ha fiber till bästa pris? Passa på och lägg din beställning för 26 900kr innan vi justerar priset den 1 mars! I detta pris ingår allt, från grävning på tomt till installation. Vill du själv gräva på din tomt kan du göra detta till ett rabatterat pris för 24 900kr. Varför ska jag passa på just nu? Den 1 mars 2024 gör vi en prisjustering. Det nya priset kommer att bli...
Intresse Intresse 2 st 1%
Beställning Beställning 5 st 2%
Ansluten Ansluten 229 st 76%
Möjliga anslutningar: 301 st
Splitvision_skylt

Allt gräv- och installationsarbete är nu klart i ditt område

För dig som inte anslöt din villa under kampanjperioden, eller kanske precis köpt din villa, finns det fortfarande möjlighet att beställa en så kallad efteranslutning, med pris fr 24 900kr. S...u inte heller behöver betala för någon sådan. Om detta är av intresse vänligen kontakta oss enl. kontaktuppgifterna ovan så ser vi till att du får ut värdebevis och grävinstruktione.

Återställning

Borås Stad är ansvariga för den permanenta återställningen av gatorna i Borås. Så nu när vårt arbete i området är klart görs en provisorisk återställning av entreprenören för att und... permanenta återställningen, vilket är vad som gjorts i ditt område. Så om du har frågor kring den permanenta återställningen vänligen kontakta Borås Stad och Tekniska förvaltning.
Legend
Ingetno status
Intresseinterest
Beställningorder